Tietoa TestFreaksista

TestFreaksin tarkoituksena on kerätä kaikki informaatio sinun suosikki tuotteistasi. Käyttäjä arvostelut, ammattilaisten arvostelut, hinnat, blogi postitukset, foorumi aiheet, uutiset, huhut, valmistajat kuvaukset ja speksit, ohjekirjat, videot ja muut. Haluamme sinun saavan parhaan mahdollisen tiedon etsimästäsi tuotteesta. Ja sen pitäisi olla helppoa ja hauskaa sinulle löytää parhaat tuotteet. TestFreaks ei kuitenkaan ole vain uusien tuotteiden löytämistä, vaan se on myös omistajien yhteisö jossa voit jakaa kokemuksia tuotteistasi ja auttaa muita saamaan maksimi hyöty irti tuotteista.

TestFreaks on ikuisuus projekti ja lisäämmekin jatkuvasti uusia ominaisuuksia tehostaaksemme tätä prosessia. Haluamme aina palautetta ja ideasi ovat meille arvoikkaita jotta voisimme tehdä TestFreaksista sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen.

TestFreaksin on perustanut Kristofer Arwin, Magnus Wiberg ja Marfin Alexanderson jotka aiemmin ovat perustaneet hintavertailu moottorin nimeltä PriceRunner vuonna 1999.