Usein Kysytyt Kysymykset

K: Mitä ovat ”FreakScore”-pisteet?

V: FreakScore on punnittu indeksi kaikkien ammattilais arvostelujen ja käyttäjä arvostelujen perusteella. Ammattilais arvosteluille annetaan enemmän arvoa kuin käyttäjien arvosteluille. Vanhemmille tuotteille ja arvosteluille annetaan vähemmän arvoa, riippuen tuotteen eliniästä. Arvostetut lähteet ovat myöskin arvoitettu korkeammalle FreakScorea punnittaessa. 8 FreakScore-pistettä on jo hyvä ja vain harvat edes yltävät yli 9 FreakScore-pisteeseen.

K: Mikä on “Buzz Indeksi”?

V: Buzz indeksi kertoo siitä kuinka paljon hälinää tuotteesta pidetään foorumeilla, blogeissa, arvosteluissa ja hauilla. Buzz indeksissä käytetään asteikkoa 1-5, numero 5:n tarkoittaessa suurinta mahdollista hälinää minkä tuote voi TestFreaksissa saada.

Q: Mikä on “Aktiviteetti”?

V: Aktiviteetti kertoo kuinka suosittu tuote on ollut täällä TestFreaksissa. Sen mitta-asteikko on 1-5, 5:n tarkoittaessa korkeinta aktiviteetti tasoa.

K: Mitä ovat "Freak Arvosanat"?

V: Freak Arvosanat ovat tietyn osa-alueen arvopisteet kaikista arvosteluista (käyttäjien ja ammattilaisten), ne kerätään ja arvostetaan asteikolla 1-10 (10 ollessa paras)

K: Mitä arvostelulähteitä on listattuna TestFreaksissa?

K: Niin moni kuin mahdollista kunhan niissä on aiheeseen liittyvää informaatiota; Jokainen sivusto tarkistetaan manuaalisesti pätevien teknikoidemme toimesta. Jos sinusta tuntuu että meiltä puuttuu mikä tahansa lähde, niin ole hyvä ja kerro siitä meille osoitteeseen info( @) ) testfreaks . com